2010.06.22. 13:01 borzeblogger2.1

Szállodák

Tel.: (00 359) 554 223 58
www.sunnybeachhotelholdings.com
Fekvése: A 2001-ben teljesen felújított, 18-emeletes szálloda közvetlenül a tengerparton épült, kilátással a híres neszebári óvárosra.

Szobák: A szálloda 250 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik. A szobák mindegyike balkonnal, fürdőszobával/WC-vel, hűtőszekrénnyel, műholdas tévével és telefonnal felszerelt.

Szolgáltatások: 2 medence (fedett és kültéri), étterem, night bár, snack bár a medencénél, orvosi központ, fitneszszoba, fizioterápia, szauna, szolárium, hydro-masszázs, jacuzzi, különböző üzletek és butikok, fodrászat, biliárdszoba játékgépekkel, valamint 2 konferenciaterem. Egyes szolgáltatások külön térítés ellenében vehetők igénybe.Ellátás: All inclusive.


Burgas Beach Dune Residence ****

 

Tel.: (00 359) 554 801 00
www.sunnybeachhotelholdings.com
Fekvése: A Dune Residence a Burgas Beach szállodához tartozó, 2009-ben átadott új épület, melyben apartmanok és stúdiók találhatók. A Burgas Beach főépületének közvetlen közelében helyezkedik el (kb. 30 m), mindössze 50 méter távolságra a tengerparttól.

Szobák: A szálloda közel 60 stúdióval és apartmannal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, a fürdőszobái hajszárítóval felszereltek. A stúdiókhoz és apartmanokhoz konyhasarok, valamint erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Dune Residence vendégei a Burgas Beach szálloda valamennyi szolgáltatását használhatják. Étterem, bárok, medence napozóágyakkal és napernyőkkel, fitnesz terem, szauna, játszótér és gyermekprogramok, teniszpálya, kosárlabda, röplabda, biliárd. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bulgarszallodak.blog.hu/api/trackback/id/tr752100778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása