2010.06.23. 09:41 borzeblogger2.1

Még egy pár szálloda

Iberostar Sunny Beach **** 

Tel.: (00 359) 56 900 050
www.iberostar.com

Fekvése: A szálloda komplexum Napospart központjában, néhány percnyi sétára fekszik a tengerparttól, a közelében üzletek, éttermek, bárok, és diszkó várják a szórakozni vágyókat. A hotel teljesen fel lett újítva, modern és stílusos berendezéssel. Magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a szálloda a pihenésre és felüdülésre a wellness-központjával.

Szobák: A szálloda valamennyi szobája légkondicionált, fürdőszoba/zuhanyzó/WC-vel, hajszárítóval, minibárral, műholdas tévével, telefonnal felszerelt, többségükhöz erkély tartozik. A szobák többsége oldalról vagy teljesen tengerre néző. Szobatípusok: 2 ágyas szoba: 2 külön ágy, melyek összetolhatók és balkon. 1 ágyas szoba: ugyanaz, mint az előző. Lakosztály: nagyobb szobák, 2 ágy, felnőtt pótágy és kisebb kinyitható kanapé. Családi szoba: nagyobb szobák, 1 db 2 ágyas és 2 db 1 ágyas szoba található benne elválasztva egymástól és ülőalkalmatosságok.

Szolgáltatások: Étterem, medencebár, kávézó, éjszakai klub, külső úszómedence gyermekmedencével, fitneszterem, kültéri jacuzzi, egészségközpont, internetpont, valutaváltás, szuvenírbolt, fodrász és szépségszalon, széf, gyerekfelügyelet, mosodai szolgáltatások, konferenciaterem, autó és biciklikölcsönzés. Animációs programok egész nap, élőzene, szórakoztató műsorok, gyerekprogramok, szauna, masszázs, tenisz, biliárd, vízi sportok. Egyes szolgáltatások külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: Félpanzió, vagy all inclusive.


Kalina Garden ****

Tel.: (00 359) 55 429 099
www.kalinagarden.com

Fekvése: A szálloda 25 km-re a repülőtértől, 50 m-re a belvárostól és 100 m-re a tengerparttól található.

Szobák: A hotel mind a 316 szobája rendelkezik, műholdas tévével, telefonnal, minibárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval. A szobák többsége erkélyes.

Szolgáltatások: Étterem nem dohányzó résszel és terasszal, söröző, bérelhető széf, pénzváltó, Internet klub, fedett és kültéri medence (külön gyermekrésszel), a medencénél napernyők és nyugágyak, gyermekjátszótér, üzletek, bár, étterem, fodrász, hydro- és aromaterápia, masszázs, vízitorna, fitnesz és biliárd. Egyes szolgáltatások külön térítés ellenében vehetők igénye.


Barcelo Royal Beach *****

Tel.: (00 359) 55 420 400
www.barcelo.com


Fekvése: Ideális helyen, a Napospart központjában található hotel, a homokos tengerparttól mindössze 1-2 percnyi sétára (70 m), valamint rövid távolságnyira a látnivalóktól, 29 km-re a burgaszi repülőtértől, 700 m-re az Aquaparktól, 50 m-re a Kaszinótól.

Szobák: A szálloda összesen 294 lakóegységgel rendelkezik, melyek közül 136 kétágyas standard szoba, 150 apartman, 5 de luxe lakosztály és 1 elnöki lakosztály. A szobák mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, WiFi-vel, fürdőszobával/WC-vel, plazmatévével, minibárral, elektronikus szobaszéffel, hajszárítóval felszerelt. A szállodában apartmanok is igénybe vehetők, melyek hasonlóak a szobatípusokhoz.

Szolgáltatások: Külső és fedett medencék, spa központ 1200 négyzetméteren, gyermek klub, bevásárlóközpont 99 üzlettel és butikkal, több tematikus étterem, medencebár, büféétterem, lobby bár, 9000 m2 kert, jacuzzi, napernyők és nyugágyak a medencénél, 2 gőzfürdő, szolárium, fitneszközpont, 180 fős konferenciaterem, fodrászat és szépségszalon. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bulgarszallodak.blog.hu/api/trackback/id/tr502103022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása