2010.06.07. 15:20 borzeblogger2.1

Bulgáriai szállodák

Szállodák a napos oldalon:

 

Még több szállodát itt találhatsz.

Boomerang ***:

Tel.: (00 359) 55 430 023
http://boomerang-hotel.eu/en.html

Fekvése: A szálloda komplexum Napospart központjában, a bulgáriai Fekete-tenger partján, az UNESCO által védett ökológiai övezet mellett helyezkedik el. A hotel kb. 380 méterre található a tengerparttól, valamint kb. 150 méterre a buszmegállótól.

Szobái:
A hotel összesen 129 szobával rendelkezik. Valamennyi szoba tévével, telefonnal, légkondicionálóval, hűtőgéppel, jól felszerelt fürdőszobával, balkonnal és egyedi bútorzattal van ellátva.

Szolgáltatásai: Étterem, kültéri gyermek, illetve felnőtt medence, napozóágyakkal, napernyőkkel, TV, mini hűtőgép, wi-fi internet elérhetőség, parkolási lehetőség a szálloda vendégeinek, mini supermarket, szépségszalon (fodrász, pedikűr, manikűr, masszázs), 24 órás recepció valamint csomagszoba szolgálat, pénzváltó, bárok, lift. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás:
Reggeli, félpanzió vagy all inclusive

Sirena Delfin ***:

Tel.: (00 359) 55 423 280
www.hoteldelfin-bg.com

Fekvése: A 2002-ben teljesen felújított szálloda a Napospart déli részén található az első szállodasoron, mindössze 150 méterre a tengerparttól.

Szobák: A szálloda összesen 90 standard kétágyas szobával, 30 standard háromágyas szobával (a harmadik ágy minden esetben pótágy), illetve 8 lakosztállyal rendelkezik. Minden szoba telefonnal, minibárral, légkondicionálóval, műholdas tévével felszerelt.

Szolgáltatások: Kültéri medence, gyermekmedence, fitneszterem, medencebár, gyermekjátszótér, szauna, masszázs, grillterasz, internet sarok, biliárd. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: Reggeli vagy félpanzió.

Gyermekkedvezmény: 2 - 12 éves korig.

Amfora ***:

Tel.: (00 359) 55 422 803
www.imperialgroup.bg

Fekvése: A 2000-ben felújított szálloda Napospart déli részén helyezkedik el, kb. 1 km távolságra Neszebar városától, és kb. 100 m-re a tengerparttól.

Szobák: 230 standard szoba, 21 családi szoba és 16 lakosztálya mindegyike szépen, ízlésesen berendezett, tévével, telefonnal felszerelt, egy részükhöz erkély tartozik. A szállodában apartmanok és családi szobák is igénybe vehetők, melyek felszereltsége hasonló a standard szobatípusokéhoz.

Szolgáltatások: Éttermek, koktél bár, szupermarket, széf, szépségszalon, masszázs, külső medence, gyerekmedence, játszótér a gyerekeknek, röplabda- és strandröplabda pálya szolgálja az utasok kikapcsolódását. A szállodától 50 m-re buszmegálló található, ahonnan 15 percenként indul autóbusz a központba. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Gyermekkedvezmény: 2 - 13 éves korig.

Zornitza Sands *****:

Tel.: (00 359) 56 950 172
www.zornitzasands.com

 

Fekvése: A nemrég épült 5 emeletes szálloda az Elenite nevű tengerparthoz közel található, amely 10 km-re délre helyezkedik el a Naposparttól, a festői szépségű Kozluka-öbölben.

 

Szobák: A szálloda összesen 204 standard szobával rendelkezik melyek mindegyike műholdas tévével, internettel, telefonnal, minibárral, légkondicionálóval rendelkezik.

 

Szolgáltatások: Több elegáns étterem helyi és nemzetközi specialitásokkal, sushi-bár, 2 medence, spa és wellness központ, masszázs, többféle szórakoztató játék, strandröplabda, strandfoci, tenisz, biliárd. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

 

Ellátás: Félpanzió.

Gyermekkedvezmény: 2 - 12 éves korig.

Majestic ****+:

Tel.: (00 359) 55 421 500
www.hotel.majestic-bg.com

Fekvése: Ez az elegáns szálloda a Napospart északi részén közvetlenül a tengerparton fekszik. A hotel 2 fő épületszárnyból áll, szépen gondozott kerttel körülvéve.

Szobák: A központi épületszárnyban összesen 339 kétágyas szoba (melyek között 4 szoba mozgáskorlátozottak részére is igénybe vehető). A szobák mindegyike minibárral, műholdas tévével, telefonnal, szobaszéffel, légkondicionálóval, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szállodában lehetőség van apartmanok foglalására is.

Szolgáltatások: 3 étterem, 5 egzotikus bár, spa központ, különböző masszázsok, Kleopátra-fürdő, 2 medence, külön gyermekmedence, fitnesz központ, biliárd, játékgépek, játszótér, 2 miniklub, törökfürdő, 2 teniszpálya, 2 focipálya kosárlabdapálya és strandröplabda. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: Félpanzió.

Gyermekkedvezmény: 2 - 12 éves korig.

Nessebar Beach ***:

Tel.: (00 359) 55 422 755
www.sunnybeachhotelholdings.com

Fekvése: Az háromemeletes, 2002-ben teljesen felújított szálloda a Naposparton mindössze 50 méterre található a tengerparttól, 700 m távolságra az üdülőterület központjától.

Szobák: A szálloda összesen 361 szobával és 7 lakosztállyal rendelkezik. Minden szoba tévével, légkondicionálóval, telefonnal, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt.

Szolgáltatások: Édesvizű medence, étterem, snack bár, halétterem, pizzeria, a la carte étterem, grillétterem, játszótér, fitneszterem, internet sarok, animációs programok és esti show műsorok. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Gyermekkedvezmény: 2 - 13 éves korig.

Trakia Plaza ****:

Tel.: (00 359) 55 425 405
www.sunnybeachhotelholdings.com

Fekvése: A 2003-ban épült 9 emeletes szálloda mindössze 120 méterre fekszik a tengerparttól, valamint 500 m-re Napospart központjától. A hotel közelében egy híres bolgár étterem található.

Szobák: A szálloda összesen 169 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, kis méretű hűtővel felszerelt.

Szolgáltatások: Gyönyörű kertben található medence napernyőkkel és nyugágyakkal, bár a medence mellett, vízicsúszda, gyerekklub, internet, orvosi szolgálat, üzletek. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Gyermekkedvezmény: 2 - 13 éves korig.

Hrizantema ****:

Tel.: (00 359) 55 422 667
www.sunnybeachhotelholdings.com

Fekvése: A néhány éve épült gyönyörű szálloda Napospart központjában található, mindössze kb 150 m távolságra a tengerparttól.  

Szobák: A szálloda, amely egy szép kertbe épült 8 emeleten összesen több mint 400 szobával rendelkezik. A modern stílusú, igényesen berendezett szobák mindegyike légkondicionált, tévével, hűtővel felszerelt.

Szolgáltatások: Medence, bárok, grill- és halétterem, pizzéria, fitnesz terem, szauna, játszótér, gyermekfelügyelet,  a medence körül napágyak és napernyők, teniszpálya, mosoda, üzletek, széf bérlési lehetőség. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Gyermekkedvezmény: 2 - 13 éves korig.

Burgas Beach ****:

Tel.: (00 359) 554 223 58
www.sunnybeachhotelholdings.com

Fekvése: A 2001-ben teljesen felújított, 18-emeletes szálloda közvetlenül a tengerparton épült, kilátással a híres neszebári óvárosra.

Szobák: A szálloda 250 szobával és 6 lakosztállyal rendelkezik. A szobák mindegyike balkonnal, fürdőszobával/WC-vel, hűtőszekrénnyel, műholdas tévével és telefonnal felszerelt.

Szolgáltatások: 2 medence (fedett és kültéri), étterem, night bár, snack bár a medencénél, orvosi központ, fitneszszoba, fizioterápia, szauna, szolárium, hydro-masszázs, jacuzzi, különböző üzletek és butikok, fodrászat, biliárdszoba játékgépekkel, valamint 2 konferenciaterem. Egyes szolgáltatások külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: All inclusive.

Burgas Beach Dune Residence ****:

Tel.: (00 359) 554 801 00
www.sunnybeachhotelholdings.com

Fekvése: A Dune Residence a Burgas Beach szállodához tartozó, 2009-ben átadott új épület, melyben apartmanok és stúdiók találhatók. A Burgas Beach főépületének közvetlen közelében helyezkedik el (kb. 30 m), mindössze 50 méter távolságra a tengerparttól.

Szobák: A szálloda közel 60 stúdióval és apartmannal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, tévével, telefonnal, a fürdőszobái hajszárítóval felszereltek. A stúdiókhoz és apartmanokhoz konyhasarok, valamint erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Dune Residence vendégei a Burgas Beach szálloda valamennyi szolgáltatását használhatják. Étterem, bárok, medence napozóágyakkal és napernyőkkel, fitnesz terem, szauna, játszótér és gyermekprogramok, teniszpálya, kosárlabda, röplabda, biliárd. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Iberostar Sunny Beach ****:

Tel.: (00 359) 56 900 050
www.iberostar.com


Fekvése: A szálloda komplexum Napospart központjában, néhány percnyi sétára fekszik a tengerparttól, a közelében üzletek, éttermek, bárok, és diszkó várják a szórakozni vágyókat. A hotel teljesen fel lett újítva, modern és stílusos berendezéssel. Magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a szálloda a pihenésre és felüdülésre a wellness-központjával.

Szobák: A szálloda valamennyi szobája légkondicionált, fürdőszoba/zuhanyzó/WC-vel, hajszárítóval, minibárral, műholdas tévével, telefonnal felszerelt, többségükhöz erkély tartozik. A szobák többsége oldalról vagy teljesen tengerre néző. Szobatípusok: 2 ágyas szoba: 2 külön ágy, melyek összetolhatók és balkon. 1 ágyas szoba: ugyanaz, mint az előző. Lakosztály: nagyobb szobák, 2 ágy, felnőtt pótágy és kisebb kinyitható kanapé. Családi szoba: nagyobb szobák, 1 db 2 ágyas és 2 db 1 ágyas szoba található benne elválasztva egymástól és ülőalkalmatosságok.

Szolgáltatások: Étterem, medencebár, kávézó, éjszakai klub, külső úszómedence gyermekmedencével, fitneszterem, kültéri jacuzzi, egészségközpont, internetpont, valutaváltás, szuvenírbolt, fodrász és szépségszalon, széf, gyerekfelügyelet, mosodai szolgáltatások, konferenciaterem, autó és biciklikölcsönzés. Animációs programok egész nap, élőzene, szórakoztató műsorok, gyerekprogramok, szauna, masszázs, tenisz, biliárd, vízi sportok. Egyes szolgáltatások külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: Félpanzió, vagy all inclusive.

Kalina Garden ****:

Tel.: (00 359) 55 429 099
www.kalinagarden.com

Fekvése: A szálloda 25 km-re a repülőtértől, 50 m-re a belvárostól és 100 m-re a tengerparttól található.

Szobák: A hotel mind a 316 szobája rendelkezik, műholdas tévével, telefonnal, minibárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval. A szobák többsége erkélyes.

Szolgáltatások: Étterem nem dohányzó résszel és terasszal, söröző, bérelhető széf, pénzváltó, Internet klub, fedett és kültéri medence (külön gyermekrésszel), a medencénél napernyők és nyugágyak, gyermekjátszótér, üzletek, bár, étterem, fodrász, hydro- és aromaterápia, masszázs, vízitorna, fitnesz és biliárd. Egyes szolgáltatások külön térítés ellenében vehetők igénye.

Ellátás: Reggeli.

Barcelo Royal Beach *****:

Tel.: (00 359) 55 420 400
www.barcelo.com


Fekvése: Ideális helyen, a Napospart központjában található hotel, a homokos tengerparttól mindössze 1-2 percnyi sétára (70 m), valamint rövid távolságnyira a látnivalóktól, 29 km-re a burgaszi repülőtértől, 700 m-re az Aquaparktól, 50 m-re a Kaszinótól.

Szobák: A szálloda összesen 294 lakóegységgel rendelkezik, melyek közül 136 kétágyas standard szoba, 150 apartman, 5 de luxe lakosztály és 1 elnöki lakosztály. A szobák mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, WiFi-vel, fürdőszobával/WC-vel, plazmatévével, minibárral, elektronikus szobaszéffel, hajszárítóval felszerelt. A szállodában apartmanok is igénybe vehetők, melyek hasonlóak a szobatípusokhoz.

Szolgáltatások: Külső és fedett medencék, spa központ 1200 négyzetméteren, gyermek klub, bevásárlóközpont 99 üzlettel és butikkal, több tematikus étterem, medencebár, büféétterem, lobby bár, 9000 m2 kert, jacuzzi, napernyők és nyugágyak a medencénél, 2 gőzfürdő, szolárium, fitneszközpont, 180 fős konferenciaterem, fodrászat és szépségszalon. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: Félpanzió vagy all inclusive.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bulgarszallodak.blog.hu/api/trackback/id/tr882021029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása